Witam wszystkim
|
smola |
Dodany dnia 12-01-2014 21:04
|
Nowicjusz
Data rejestracji: 07.01.14
|
Witam mam na imię Tomek od pewnego czasu przeglądam wasze forum a ostatni poniedziałek wreszcie znalazłem czas i miałem przyjemność oglądać wraz z synkiem popisy pilotażu co poniektórych z was. Jak na razie ograniczam się do zgłębiania teorii modelarstwa ale mam nadzieje ze niedługo się to zmieni i będę mógł dokonać jakiegoś zakupu na początek.
Pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
Wolfik |
Dodany dnia 12-01-2014 21:13
|
Instruktor
Data rejestracji: 20.11.11
|
Witamy Tomku,
I zapraszamy do wspolnej zabawy
Pozdrawiam
Wolfik
Airwolf VARIO - carbon (w budowie)
|
|
|
|
Andy |
Dodany dnia 12-01-2014 23:27
|
Główny administrator
Data rejestracji: 05.11.11
|
Witaj na naszym forum.
Bardzo fajnie, że udało się Tobie wpaść na nasze ostatnie spotkaanie modelarskie. Szkoda tylko, że stałeś tak trochę z boku i nie podszedłeś do naszego grona - byśmy wtedy zapoznali się -
Może następnym razem uda się -
Zapraszamy do naszej grupy osób zakręconych w tę samą stronę.
Miałeś do czynienia już z modelarstwem, czy będą to Twoje pierwsze doświadczenia?
Andy
|
|
|
|
smola |
Dodany dnia 16-01-2014 12:30
|
Nowicjusz
|
Faktycznie może tak trochę głupio wyszło. Pojechaliśmy tak po prostu (mamy działkę niedaleko) i akurat mieliśmy szczęście ze tego dnia "lataliście". nie wiedzieliśmy czy w ogóle można wejść, ale spotkany przy bramie pan kazał na wjechać na lotnisko. Jak widać atmosfera panuje fajna.
Może następnym razem uda się - Doskonale
Doświadczenia jako takiego nie mam w modelarstwie, (jedynie w czasach szkolnych modele papierowe). Swego czasu co niedziele chodziłem oglądać spotkania rc cars oraz modeli helikopterów, jednak tylko jako kibic. Modele samolotów widziałem na żywo pierwszy raz u was i jestem pod wielkim wrażeniem(zresztą żona też).
Mam nadzieje ze w tym roku znajdzie się czas i uda się kupić jakąś aparaturę oraz jakiś model helikoptera na początek. |
|
|
|
Skyline |
Dodany dnia 16-01-2014 12:40
|
Użytkownik
Data rejestracji: 18.03.13
|
Witam kolegę. Zaciekawił mnie Twój wpis. Mówisz, że jeździłeś na spotkania modeli helików. Daj Jakiś namiar na miejscówkę bo u nas z tego co widzę cienko z helikami do tego stopnia, że...wczoraj kupiłem samolot i zaczynam kompletować do niego graty. Helikiem ćwiczę podstawy i chętnie podpatrzył kilka rzeczy u bardziej zaawansowanych pilotów. |
|
|
|
Andy |
Dodany dnia 16-01-2014 19:26
|
Główny administrator
|
Niestety, po kilku latach fascynacji modelami śmigłowców zdalnie strerowanych mam wrażenie, że heliki są w odwrocie w całej Polsce - sądząc po innych forach.
Ja posiadam dwie makiety śmigłowców i latam nimi tylko okazjonalnie -
Andy
|
|
|
|
Maciek |
Dodany dnia 16-01-2014 22:49
|
Doświadczony użytkownik
Data rejestracji: 08.11.11
|
Gdzie ogladales jak smigaly autka?
ofna Multilator Redbull 4.6
FreeFly Jak 55 3D
cessna skyline bl hype
Kyosho mp9e
[b]KYOSHO TF-6 drift stalion
Aparatura
sanwa sd-6g i sektrum dx3s
|
|
|
|
smola |
Dodany dnia 17-01-2014 09:50
|
Nowicjusz
|
Dwa lata pracowałem w Holandii i niedaleko mieszkania które wynajmowałem była taka polanka gdzie spotykali się modelarze wiec z braku zajęcia w niedzielę oglądało się jak smigają.
Maciek a wasz tor jest na Wośnikach?
Bo ja mieszkam na wośnikach, dał byś może znać jak będziecie jeździć przyszedł bym z synkiem.
Ja posiadam dwie makiety śmigłowców i latam nimi tylko okazjonalnie
Andy mam nadzieje że uda mi się kiedyś zobaczyć twoje helki w akcji |
|
|
|
Andy |
Dodany dnia 21-01-2014 07:26
|
Główny administrator
|
smola napisał: