Cookie Control - Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z -> Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce -> Przeczytaj o tym. Kliknij przycisk Akceptuj Cookies, aby zaakceptować cookies.
Cześć wszystkim
po długiej przerwie, wypełnionej pracą nad ulepszeniem modelu. Obecnie prezentuje się jak na filmie.
Wakacyjne loty na Koczargach: YouTube Video
Mam jeszcze sporo fotek z Wilczych Lasek (Lasków) oraz jeden filmik z dzisiejszego latania, ale YT nie może go jakoś zassać. Jak zwykle zresztą. Pewnie - jak zwykle - jutro siądę i pójdzie za pierwszym razem.
Jakby Koledzy byli zainteresowani to wrzucę na fotosika.
Bo tu na forum nie ma możliwości bez pośrednictwa stron hostujących, jako załączniki, prawda? Jak jest taka możliwość, to proszę o oświecenie jak to zrobić. Fotosik (i inne, podobne) jest cholernie upierdliwy.
Pozdrowienia dla wszystkich
P.S.
Chciałbym wybrać się do was w odwiedziny na lotnisko, pogadać, pooglądać. Latacie może jutro?
Nadmienię tylko, że na PFMRC pilnie śledziłem postępy w projekcie i wiem ile pracy pochłonęło otrzymanie takiego rezultatu. Dl anie wtajemniczonych wątek godny lektury: -> http://pfmrc.eu/i...+%2Bdepron
- a szczególnie od tego momentu: -> http://pfmrc.eu/i...0%20depron
Go pro na kask, czy na model? Serio pytam?
Na model chętnie bym pożyczył
A propos, szukam jakiejś fajnej ale niedrogiej kamerki do modelu. Mam brelok (ten oryginalny, HD), ale działał ok. 2 miesięcy, potem coś mu się popsowało. Po prostu nagle komputer przestał ją widzieć. Próbowałem wszystkiego (zmiany karty, softu, baterii, robienie update). Do dzisiaj nie wiem co się stało. Z tej samej dostawy 5szt, kolegom zepsuły się jeszcze dwie.
Mimo, że takie wpadki się zdarzają tej kamerce, zastanawiam się czy nie kupić znowu tego breloka. Jakość filmów to nie go pro, ale jest naprawdę dobra. Mi nie potrzeba nic więcej. No i ta niewielka waga i szerokokątny obiektyw. Problem jest taki, że jest to sprzęt w sumie bardzo prymitywny, z podobno niewielkimi możliwościami modyfikacji oprogramowania. Jak się coś krzaczy - najczęściej kamera do kosza i kupujta nową.
Zobacz sobie moje filmiki w temacie kiwi. Mam kamerę ze 280 zł U Chińczyków w Polsce na allegro jest dostępna za 400 zł. Szukaj modelu sj4000 na hobbykingu ona jest jako turnigy cam. Kamerka ta robie filmiki młodym na plenerach. Jakość filmu jest porównywalna z gopro. Miałem też wypadek ta kamera spadła na kostkę z wysokości 20 metrów rozpada się na części poskladalem i działa jak na początku.