Cookie Control - Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z -> Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce -> Przeczytaj o tym. Kliknij przycisk Akceptuj Cookies, aby zaakceptować cookies.
Podczas dzisiejszych lotow na hali uzgodnilismy ze latamy jeszcze w Marcu. Wiec prosze kolegow chetnych o wplaty na konto oplaty jak zwykle 32 zl.
Czy moge liczyc na wszystkich którzy ostatnio latali?
____________________________________ Turnigy 9x z ER9x TELEMETRY KIWI-F3P Calmato Alpha 40 Trainer GP OSMax 40LA Extra Little OSMax10 QUAD TBS DISCOVERY clone
Ode mnie wpłata na halę za marzez już poszła - na chwilę obecną w wysokości tak jak poprzednio. Jeżeli będzie potrzebna korekta, to oczywiście będzie ona również zrealizowana.
Ponieważ zakończyliśmy sezon Zimowy w zeszłą sobotę 28.03.2015 dziś rozwiązałem umowę na wynajem Hali w ZSE.
Czekamy teraz cierpliwie aż aura pozwoli i rozpoczniemy sezon Letni Biwakowy
Ponieważ rozpoczęcie sezonu zimowego planuję otworzyć w miesiącu Październik, Listopad 2015r zapraszam już dziś chętnych do konstruowania modeli halowych F3P.
A na zakończenie przypomnienie jak wyglądały nasze poczynania
Filmik by Andy
YouTube Video Edytowane przez czarny dnia 02-04-2015 16:38
____________________________________ Turnigy 9x z ER9x TELEMETRY KIWI-F3P Calmato Alpha 40 Trainer GP OSMax 40LA Extra Little OSMax10 QUAD TBS DISCOVERY clone
I tę inicjatywę popieram - aby wykonanie modeli rozpocząć znacznie wcześniej, tak aby być gotowym już na październik 2015, a nie na luty 2016 - . A i koszty wyposażenia można korzystniej rozłożyć w czasie -
I tu prośba do Kolegów zainteresowanych tematem - jeżeli któryś z Kolegów będzie miał plany ciekawych modeli F3P, to proszą zapodawać linki, albo przesyłać do mnie pliki, to je podwieszę w downloadzie. Od razu zaznaczę, że mnie interesują szczególnie modele dwupłatowców F3P -
Raptor 60v.2 nitro +O.S. Max 70SZ-H- SOLD
Fun Cub- Multiplex
Edge 540 Seagull Models + O.S. Max120
CopterX 250
SuperVee 27 Nitro -Aquacraft + O.S. Max 0.18
Futaba T9CHP