Cookie Control - Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z -> Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce -> Przeczytaj o tym. Kliknij przycisk Akceptuj Cookies, aby zaakceptować cookies.
No to teraz szybko się zaprzyjaźniaj z maszyną i umawiamy się na latanie. : ) trzeba się śpieszyć bo coraz mniej mnie kręcą spokojne loty FPV i pewnie już niedługo mój skywalker zaliczy szkodę całkowitą
YouTube Video
YouTube Video Edytowane przez Andy dnia 25-03-2014 18:15
No to teraz szybko się zaprzyjaźniaj z maszyną i umawiamy się na latanie. : ) trzeba się śpieszyć bo coraz mniej mnie kręcą spokojne loty FPV i pewnie już niedługo mój skywalker zaliczy szkodę całkowitą
Widziałem kiedyś na youtube funjeta latającego 300km/h
To taka propozycja jak się okaże że SW jest już passe
BTW mój ES miał co najmiej dwie szkody całkowite. Został zutylizowany jak już nie było z czego klepać
Mam nieodparte wrażenie że niedługo będziemy mieć kolejnego zawirusowanego kolegę LOL
Jakbyś chciał zapytać jaka długość to początkowo było 10m ale Andy stwierdził że trzeba wydłużyć. Wydłużyliśmy do 16m czyli po złożeniu jest 8m holu + ok 2m sznurka który od bidy też można wydłużyć. Przy próbie samodzielnego startu model wówczas złapie większą wysokość zanim się wyczepi (jest więcej czasu na złapanie za drągi).
Nie. Teraz oba końce są związane i zakotwiome do jednego śledzia a w połowie jest sznurek. A od następnego razu będzie na każdym końcu pętla i kotwienie do dwóch śledzi roztawionych o około 5-6m, a w połowie będzie luźne kółko bez sznurka. Minus tego jest taki że przy zmiennym wietrze ciężko będzie wycelować idealnie pod wiatr.