Cookie Control - Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z -> Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce -> Przeczytaj o tym. Kliknij przycisk Akceptuj Cookies, aby zaakceptować cookies.
Siema postanowiłem rozpocząć budowę f22 raptora z depronu. Stawił bym fotkę lecz nie mam dobrego aparatu. W tym czasie proszę was o pomoc w czasie moich relacji głownie z elektroniką. Na początek jak powinien wyglądać mój jet:
super wygląda na zdjęciu ale grono chciałoby zobaczyć go w twoim wykonaniu, a bez dobrej jakości się obejdzie, a tyle osób już robi te modele odrzutowców, że chyba i ja sobie jakiś "wyfabrykuję"
Model, który sobie wybrałeś jest trudny w wykonaniu i wymaga nie lata umiejętności w pilotażu. Ten modelik posiada zmienny wektor ciągu i lata tak. YouTube Video
berkut dobrze mówisz, ale to nie ten model przyjrzyj się zdjęciu, model ma silnik umieszczony +- na środku i nie ma zmiennego wektora ciągu, ale jakby co cenię sobie twoje zdanie
- no ciekawie się zapowiada - w sumie model bardzo zbliżony do SU-37 - trzymamy kciuki za powodzenie projektu - no i może wreszcie nabądź drogą kupna ten depron -
Edytowane przez Andy dnia 22-11-2012 21:06