Cookie Control - Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z -> Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce -> Przeczytaj o tym. Kliknij przycisk Akceptuj Cookies, aby zaakceptować cookies.
jak coś ci sie stanie z tą lamą (oczywiście odpukać) to mam też lame v4 w sumie sprawną moge sprzedać na części zarówno sam helik jak i inne graty zapasowe typu śmigła, wały, marki xtreme i coś tam jeszcze było. więc jak coś będzie potrzebne to pisz odejdą koszty przesyłki a i cene zrobi się dobrą
databank dzięki serdeczne jak coś mi przyjdzie na myśl to odezwę się.
Narazie mam sporo materiału z mojego quada (jakieś rurki śrubki itp) to narazie to wykorzystam. Nie wiem czy to dobry pomysł ale mam zamiar zmienić aparaturę na moja turnigy. Co wy na to ?
____________________________________ Turnigy 9x z ER9x TELEMETRY KIWI-F3P Calmato Alpha 40 Trainer GP OSMax 40LA Extra Little OSMax10 QUAD TBS DISCOVERY clone
Nie wiem czy będzie to możliwe, bez kombinacji z powodu zintegrowanego systemu regulatorów i zasilania w "płytkę" odbiornika. Na forach na pewno będzie coś na ten temat Ale czy zwyczajnie jest sens to robić?
Hehehe Lubie coś przerabiać. W swoim passacie tez parę rzeczy przerobiłem :-) Może wynika to z tego ze jestem inż.
Edytowane przez czarny dnia 29-05-2014 21:59
____________________________________ Turnigy 9x z ER9x TELEMETRY KIWI-F3P Calmato Alpha 40 Trainer GP OSMax 40LA Extra Little OSMax10 QUAD TBS DISCOVERY clone