Cookie Control - Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z -> Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce -> Przeczytaj o tym. Kliknij przycisk Akceptuj Cookies, aby zaakceptować cookies.
A ja tam lubie hardcore.
Wyobrażam sobie ta krew tryskajacą po utracie kontroli nad helikiem eeehhhh niezapomniany widok
A tak poważnie nie mam zamiaru startować w jakiej kolwiek konkurencji w Mam Talent choć trochę talentów mam
____________________________________ Turnigy 9x z ER9x TELEMETRY KIWI-F3P Calmato Alpha 40 Trainer GP OSMax 40LA Extra Little OSMax10 QUAD TBS DISCOVERY clone
hehehe ja wszedzie szukam inspiracji :-)
Myślę że jak bym nie przyjechał do was na lotnisko to nawet bym się nie ogladał za samolotami poprostu został bym przy swoich quadcopterach.
____________________________________ Turnigy 9x z ER9x TELEMETRY KIWI-F3P Calmato Alpha 40 Trainer GP OSMax 40LA Extra Little OSMax10 QUAD TBS DISCOVERY clone
Czarny, Jak lubisz RC hardcore to ten post jest dla Ciebie
A tak nawiasem mówiąc to mamy dosyć niebezpieczne hobby jeżeli nie przestrzega się podstawowych zasad bezpieczeństwa... PS. Dla ludzi o mocnych nerwach powyżej 18-go roku życia:
Raptor 60v.2 nitro +O.S. Max 70SZ-H- SOLD
Fun Cub- Multiplex
Edge 540 Seagull Models + O.S. Max120
CopterX 250
SuperVee 27 Nitro -Aquacraft + O.S. Max 0.18
Futaba T9CHP
Ja tu napisałem o pięknych doznaniach a wy popsuliście mój temat
Chciałem pokazać że nawet modelarze potrafią zadziwić publikę a wy że modelarze mogą zrobić krzywdę sobie i innym
Ehhh zawiodłem się
A poważnie nie wiem co sądzić o takim temacie jak urazy kontuzje i śmierć w sporcie modelarskim.
Myślę że mamy w śród nas odpowiedzialnych modelarzy co doświadczyłem w rozmowach i w zachowaniach na lotnisku i jestem przekonany że taki temat chyba nie na nasze nerwy.
A poważnie nie wiem co sądzić o takim temacie jak urazy kontuzje i śmierć w sporcie modelarskim.
Aby takiego tematu ustrzec się na forum należy przede wszystkim uprawiać modelarstwo lotnicze przewidywalne, przemyślane i bezpieczne. A nie jak to ma czasami miejsce "JTBIMP".
JTBIMP - a co to znaczy?
Odnośnie fotek tego rodzaju to ich zamieszczanie byłoby jedynie powielaniem więc NIE MA SENSU, ponieważ w internecie jest tego dość sporo. I oby na naszym forum nie zdarzyły się fotki z tego rodzaju autopsji.
Dla ułatwienia dodam, że jest to zasada, której hołdują całe szczęście tylko niektórzy modelarze.
JTBIMP - to akronim polskich słów i dobrze byłoby go odnieść jako przeciwieństwo do: