Cookie Control - Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z -> Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce -> Przeczytaj o tym. Kliknij przycisk Akceptuj Cookies, aby zaakceptować cookies.
Informujemy, iż dzięki uprzejmości Zarządu Radomskiego MOSiR-u została nam użyczona hala sportowa na potrzeby naszych zimowych modelarskich spotkań halowych.
A oto szczegóły:
Spotkania odbywać się będą zgodnie z ustalonym wcześniej harmonogramem, czyli:
- 07 listopada 2015 (hala Radom - inauguracja sezonu halowego)
- 21 listopad 2015 (hala Radom)
- 05 grudnia 2015 (hala Radom)
- 19 grudnia 2015 (hala Radom)
PRZERWA ŚWIĄTECZNO-NOWOROCZNA
- 09 stycznia 2016 (hala Radom)
- 23 stycznia 2016 (hala Radom)
- 06 luty 2016 (hala Radom)
- 20 luty 2016 (hala Radom)
- 05 marca 2016 (hala Radom)
- 19 marca 2016 (hala Radom - zakończenie sezonu halowego)
Spotkania będą odbywać się 2 godzinach od 18-ej do 20-ej (2 godziny)
No i najważniejsza kwestia: HALA ZOSTAJE NAM UŻYCZONA BEZ ŻADNYCH KOSZTÓW z naszej strony
Spotkania modelarskie są ukierunkowane na młodzież modelarską Radomia i okolic. Dlatego też zapraszamy serdecznie zainteresowaną młodzież modelarską.
Na hali dopuszczone jest latanie tylko i wyłącznie modelami halowymi, ewentualnie małymi wielowirnikowcami (czytaj TYLKO TBS), ewentualnie mini śmigłowcami.
Bezwzględnie na hali OBOWIĄZUJE OBUWIE SPORTOWE, które trzeba zmieniać przed wejściem na halę.
Wejscie na hale jest przez samochodowke bo raczej przez basen bedzie zamkniete wiec raczej parking pod szkola na 25 czerwca
Edytowane przez suchy dnia 27-10-2015 14:37
Wojtek __________________________________
Pelikan Cessna 480 Zlin 50 Epp
HobbyZone Corsair 1120mm Epp
TM Mercury Evolution f3p Mini Funtana - w budowie
Właśnie wróciłem z rozpoznania informacyjno-pomiarowo-fotgraficznego.
To tak na wszelki wypadek chciałem też sprawdzić, czy osoby kontrolujące wstęp na halę są już poinformowane o naszej obecności od przyszłej soboty. I tu miłe zaskoczenie - TAK, informacja dotarła do szkoły.
Wejście na halę dla nas będzie się odbywało tylko i wyłącznie przez wejście główne do szkoły od strony ul. 25-Czerwca. Jeżeli drzwi do szkoły są zamknięte należy dzwonić dzwonkiem - po prawej stronie drzwi wejściowych.
Odnośnie miejsc parkingowych dla naszych samochodów, to tak jak Wojtek pisał wcześniej - z reguły jest to parking uliczny przed szkołą na ul. 25-Czerwca. Dzisiaj, w piątek o godzinie 18:30 nie było żadnego problemu z zaparkowaniem. Tym bardziej myślę w sobotę o 18-ej nie powinno być problemu. Jest jeszcze jeden wariant w tej kwestii - ale o tym jak coś ustalę i będę wiedział coś bardziej konkretnego.
Wymiary hali są następujące:
- długość ok. 30,5 m
- szerokość ok. 17,6 m
- wysokość ok. 9,0 m
(należy uwzględnić jeszcze wystające kosze na ścianach krańcowych i wzdłużnych)
Tak optycznie, to hala jest wymiarowo bardzo zbliżona do hali w szkole Pitera w Głowaczowie, ale na pewno jest większa od hali w ZSE.
Oto fotki hali:
Jak są jeszcze jakieś pytania, to proszę je przelać na post w temacie -
Edytowane przez Andy dnia 31-10-2015 08:50
W dniu dzisiejszym dokonałem ostatecznych ustaleń z Panią Dyrektor Zespołu Szkół Samochodowych w Radomiu.
Potwierdziłem, że:
- Dyrekcja Szkoły jest poinformowana o naszych spotkaniach na terenie szkoły;
- wchodzimy na halę od strony ul. 25-go Czerwca;
- wymogiem koniecznym jest bezwzględna zmiana obuwia na sportowe;
- wymogiem koniecznym jest sporządzenie listy uczestników z każdego spotkania. W tym punkcie przygotuję komplet list obecności z naszych spotkań według harmonogramu i pozostawię na pierwszym spotkaniu na dyżurce. OBOWIĄZKIEM KAŻDEGO UCZESTNIKA NASZYCH SPOTKAŃ BĘDZIE WPISANIE SIĘ NA LISTĘ OBECNOŚCI Z DANEGO DNIA - LISTA BĘDZIE W DYŻURCE przy wejściu do szkoły;
- no i ostatnia kwestia - udało mnie się wynegocjować z Panią Dyrektor możliwość parkowania TYLKO 5 samochodów na terenie zamkniętego parkingu szkoły (wjazd również od ul. 25-go Czerwca). No i teraz zasada przyjmowania zgłoszeń - KTO PIERWSZY TEN LEPSZY - podajemy Imię, nr rejestracyjny i markę, a ja sporządzam listę samochodów z uprawnieniami do parkowania na terenie parkingu zamkniętego ZSS - INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE W TEMACIE ORGANIZACYJNYM SPOTKAŃ.
Do zobaczenia na hali
Edytowane przez Andy dnia 04-11-2015 07:23