Cookie Control - Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z -> Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce -> Przeczytaj o tym. Kliknij przycisk Akceptuj Cookies, aby zaakceptować cookies.
Konkurencja?
Nie...nie...
Koleżanka regularnie ćwiczy i postępy widać.
Od początku z nami lata, w naszym teamie rośnie wartościowy zawodnik.
Tak trzymać Alinka.
Gdyby kogoś interesowało szybkie, akrobacyjne bądź wyścigowe latanie. Zapraszamy, grupa FPV Racing Radom Facebook: https://www.faceb...325120391/
Pierwsze zawody za mną . W ostatnią sobotę był Nite Racing Session vol.3 w Warszawie.
W sesji kwalifikacyjnej zajęłam 27 miejsce na 36 startujących. Potem były eliminacje do finałów i tam udało mi się dobić do 16-tej lokaty (sporo szczęścia miałam). Sporo nauki jeszcze przede mną, ale zabawa jest przednia.
Filmik z moich przelotów, bez rewelacji, ale tor był naprawdę trudny: YouTube Video:
Astarte,
- jak to mawiają niektórzy: "nie od razu Kraków zbudowano" i "trening czyni mistrza".
Tak też wynika z filmiku. zarówno w sesji treningowej, jak i kwalifikacyjnej każde drugie okrążenie toru było znacznie lepsze od pierwszego.
A szczęście? Szczęście jest potrzebne zawsze i dla każdego nawet w sporcie i wyścigach. I tego się trzymaj.
I tak jestem pełen podziwu dla Twoich zainteresowań i Twoich umiejętności - tak trzymaj, a sukcesy nadejdą - trzymam kciuki -
Zima nie odpuszcza i ja też. Każdy trick przećwiczony w symulatorze staram się przenieść do świata realnego.
Mam nowego drona na ramie FURY 5X, silniki RCX RS2206, ESC HAKRC30A oraz FC - DYS F4 PRO V2. Z takim setupem latanie to sama przyjemność, dużo więcej frajdy niż na początku.
Poniżej filimik z ostatniej niedzieli. Było zimno... -10 st., ale daliśmy radę YouTube Video:
Fajny filmik - Noooooo Koleżanko, jestem pod wrażeniem. I to ze względu na Twoje coraz większe umiejętności i czerpanie z nich funu podczas lotów. No i oczywiście nie wspomnę już o Twojej wytrwałości na mało sprzyjające warunki do latania : -10